Verkoopstyling

Leegstaande woningen zijn sfeerloos en niet uitnodigend voor potentiële kopers. Hann. verkoopstyling lost dit probleem op door de woning neutraal maar sfeervol in te richten met onder andere kartonnen meubels en accessoires op de juiste plaats en en in de juiste kleuren.

Razendsnel verkopen
Dit zorgt voor een aantrekkelijkere woningpresentatie, een toename van het aantal bezichtigingen en het beter en positiever kunnen beoordelen van uw woning door potentiële kopers, waardoor uw woning veel sneller verkocht zal worden!

verkoopstyling
sneller-verkopen

Sneller verkopen!

Een leegstaande woning heeft doorgaans weinig sfeer en het ontbreekt aan een frisse uitstraling. Als vastgoedstylist helpt Hanneke Bonhof particulieren en makelaars met een professionele woningpresentatie, afgestemd op de doelgroep van de woning.

Meer bezichtingen
Door de inrichting kunnen de klanten ruimtes beter inschatten en krijgen ze een goed beeld van de woning. Een neutrale, uitnodigende inrichting zorgt voor meer bezichtigingen en het sneller en makkelijker verkopen van de woning!

Uitnodigende inrichting en foto’s

Het stylen van een woning start altijd met een inventarisatie van de huidige situatie. We beginnen met een bezoek aan de woning om een plan te kunnen maken voor de (her)inrichting.

Prachtige, neutrale woningpresentatie
Als de woning nog wordt bewoond bepalen we samen met de verkopers welke meubels of spullen gebruikt of vervangen kunnen worden. Stijlvolle fotografie zorgt uiteindelijk voor een prachtige woningpresentatie en uitnodigende foto’s voor de vastgoedwebsites.

verkoopstyling-kartonnen-meubels

Verkoopstyling met kartonnen meubels

Voor het stylen van lege woningen gebruikt Hanneke Bonhof kartonnen meubels van Cubiqz. Hanneke is Cubiqz premiumstylist en zorgt er met de meubels van karton, aangevuld met passende accessoires, voor dat de woning sfeervoller oogt en dat de mogelijkheden van de ruimtes in een woning erg goed kunnen worden ingeschat.

Dit zorgt uiteindelijk voor een verhoging van het aantal bezichtigingen en een veel snellere verkoop.