Reacties zakelijk

Wij merken een duidelijk verschil in het aantal bezichtigingen zodra Hanneke een leegstaande woning voor ons heeft ingericht of gestyled. Deze woningen zijn vaak ook eerder verkocht! Wij maken daarom heel graag gebruik van het dienstenpakket van Hanneke!

Bob Sanders, NVM makelaar bij Ten Hag Hengelo

“Hanneke kijkt , luistert, en verdiept zich goed in de vraag van de klant waardoor er in samenspraak een mooi en functioneel ontwerp ontstaat. Hanneke heeft door haar jarenlange ervaring voor elke situatie en budget wel een oplossing. Daardoor is ze instaat zowel een ontwerp te maken voor kleine maar zeker ook voor grote projecten!”

Attie Schipper, eigenaar directeur DE LIJN Design & Reclamebureau

“Door Hanneke in te huren hebben we enorm veel geld bespaard! Zij kan toveren met een klein budget! In de uitvoer hebben we veel zelf gedaan, met als handleiding het adviesplan van Hanneke. Dat werkte super, en het resultaat is nog steeds erg naar onze zin. We merken dat klanten langer in onze winkel blijven, doordat de sfeer nu veel beter is!"

Anoniem

Reacties particulier

De foto’s voor op vastgoedwebsites zijn heel mooi geworden. Ik was wat sceptisch, maar het resultaat is verbluffend in vergelijking met de eerste serie foto’s. Ik ben helemaal om. Dit hadden we dus veel eerder moeten doen.

Paul, particuliere opdrachtgever

Hanneke is een zeer toegankelijke persoonlijkheid, weet waar ze het over heeft, werkt grondig en nauwkeurig, is creatief, aangenaam in de omgang en “down to earth”

Kitty Merza

“Toen mijn vader plotseling overleed, moest het huis verkocht worden. De familie woont allemaal ver weg, en we hadden nog genoeg te regelen. Wat was het fijn dat Hanneke ons ontzorgde, door het huis in een paar uur tijd verkoop klaar te maken. Het resultaat was verbluffend! En de woning was binnen 2 maanden verkocht!

Dhr. Smit

Makelaars die succesvol samenwerk(t)en met Hann. verkoopstyling