Interieurstyling winkels

Wat steeds meer webshops tegenwoordig erg goed doen, zie je in veel stenen winkels nog steeds fout gaan: het scheppen van de juiste sfeer zodat mensen zich prettig voelen, thuis voelen.

Fijner winkelen voor uw klanten
Maak het uw klanten naar hun zin! Zorg er voor dat ze graag in uw winkel komen door deze sfeervol en logisch in te richten.

Win het van de webshop
Klanten zullen hierdoor langer ‘blijven hangen’, eerder iets kopen en makkelijker nog eens terugkomen. Hanneke Bonhof is hierin gespecialiseerd. Ze helpt u graag!

kantoor-styling

Interieurstyling kantoren

Ook in kantoren heeft de inrichting meerdere functies: naast praktische aspecten zijn sfeer en professionaliteit ook erg belangrijk.

De juiste sfeer en uitstraling, en toch praktisch
Voor uzelf en uw werknemers zijn de sfeer, de rust en de professionaliteit van het interieur mede bepalend voor hoe prettig er kan worden gewerkt in uw kantoor. Voor klanten en bezoekers hebben deze factoren bovendien een grote invloed op hoe ze uw merk en bedrijf zullen ervaren.

Inspirerende ideeën voor inspirerende werkomgevingen
Laat daarom ons eens meedenken, u zult versteld staan van onze ideeën!

Interieurstyling restaurants

In een restaurant is lekker kunnen eten en drinken erg belangrijk, maar bijna nog belangrijker dan dat, zijn gastvrijheid en de juiste sfeer. Want deze 2 factoren zorgen er voor dat uw gasten zich thuis voelen en het naar hun zin hebben.

Zorg ervoor dat uw gasten niet meer naar huis willen
U kent uw doelgroep door en door en weet dus wat ze verwachten wanneer ze gaan uiteten. Welke sfeer hier bij past.

Ieder zijn vak
Omdat u meer verstand heeft van lekker eten dan van interieurinrichting helpt Hanneke u graag om op dat gebied de puntjes op de i te zetten.

styling-restaurants
hotel-styling

Interieurstyling hotels

De perfect gestijlde lobby, hotelkamer of conferentiekamer. Na de gastvrije ontvangst is dit toch wel hét uitgangspunt voor een aangenaam verblijf van uw gasten. Het is de succesfactor voor terugkerende gasten en levert uw personeel een aangename werkomgeving.

Beleving en inspiratie
De hospitality laten we graag aan u over, maar voor de perfecte ambiance denken we graag me u mee.

Ruimte en licht
Heeft u al eens nagedacht over de mogelijkheden van uw hotel? Wij kijken naar ruimte en licht en laten u graag de ongekende balans tussen vorm en functionaliteit zien.

Hann. Kleuradvies bij Gamma en Karwei

Naast interieurstyling verzorgt Hanneke Bonhof ook kleuradvies in de Gamma en de Karwei.

Op vooraf ingeplande zaterdagen kunt u langskomen met een plattegrond van uw interieur, zodat we op basis van uw wensen een uitgebreid kleuradvies  kunnen uitbrengen met de verfkleuren van Flexa en Histor.

kleuradvies-styling
styling

Vrijblijvende afspraak op locatie

Een adviestraject begint altijd met een vrijblijvende afspraak op locatie, waarbij met inachtneming van de persoonlijke wensen en eisen van de opdrachtgever de mogelijkheden van de te stylen ruimte(n) worden bekeken.

Professioneel interieuradvies op maat
Met de verzamelde informatie gaan we vervolgens aan de slag, zodat u snel een professioneel interieuradvies op maat ontvangt.