Hanneke Bonhof

Hanneke Bonhof uit Hengelo is een creatieve zelfstandig ondernemer met passie voor interieur, kleur, materiaal en design.

Creatieve professional
Hanneke is creatief geboren, en als kind was ze thuis al aan het schuiven met meubels. Tijdens haar opleiding aan het CIBAP in Zwolle heeft ze veel kennis opgedaan over textiel, interieur, presenteren, etaleren, visual merchandising en winkelinrichting.

Zelfstandig ondernemer sinds 2008
Na het met veel plezier een schat aan ervaring te hebben opgedaan bij verschillende werkgevers is Hanneke in 2008 gestart met haar eigen adviesbureau.

hanneke

Verkoopstylist vastgoed

Een verkoopstylist moet met een bepaalde blik naar een woning kunnen kijken, goed kunnen inschatten wat de mogelijkheden zijn en hoe je die het beste tot zijn recht kunt laten komen in de presentatie. Hiervoor moet een verkoopstylist beschikken over een bepaald talent, een gave, en Hanneke heeft die gave.

Neutraal maar toch sfeervol en uitnodigend
De uitdaging is om een woning zo in te richten dat iedereen die er binnenkomt zich er meteen thuis voelt. Dat men meteen een goed beeld krijgt van wat men zelf met de indeling van de woning en de inrichting zou kunnen doen. Hier is Hanneke erg goed in.

Interieurstylist zakelijk

Waarom koopt het publiek wel in de ene winkel, maar laten ze de andere winkel links liggen?

Waarom zit het ene restaurant elke dag tot de nok toe vol en moeten ze hun gasten aan het einde van de avond naar huis sturen, terwijl een ander restaurant moeite heeft hun gasten binnen te houden?

En waarom inspireert de ene werkomgeving uw werknemers en stuwt ze tot grote hoogten, terwijl ze in een andere werkomgeving uitgeblust raken?

Indeling en inrichting spelen een levensgrote rol
In alle gevallen spelen er uitaard meerdere factoren een rol. Maar ook in alle gevallen wordt de rol die de inrichting speelt vaak onderschat.

Met de juiste, praktische indeling en het juiste, sfeervolle interieur geeft Hanneke uw werknemers, klanten en bezoekers precies het juiste gevoel. Ze zullen zich voelen zoals u wilt dat ze zich voelen. Ze zullen zich thuis voelen.

styling

Opleiding & Training Interieuracademie DOC

Hanneke is ook vakdocent Interieurstyling aan de  Interieuracademie DOC Opleiding & Training. Ze geeft les aan een groep enthousiaste interieurstylisten in spe: “Zo kan ik mijn passie en enthousiasme voor dit vak op een uitdagende manier uitoefenen én overbrengen!”
De korte cursus Verkoopstyling van Interieuracademie wordt ook verzorgd door Hanneke